Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αρχίζουν οι δοκιμές για το Project xCloud της Microsoft

*
Κατά τη διάρκεια του Inside Xbox, ο Larry “Major Nelson” Hyrb καλωσόρισε στο στούντιο τον Gaming Cloud Corporate Vice President Kareem Choudhry, ο οποίος αναφέρθηκε σε ο,τι νεότερο υπάρχει για το Project xCloud. Η τεχνολογία game streaming της Microsoft θεωρείται πως είναι το επόμενο μεγάλο βήμα του Xbox και το κοινό θα έχει σύντομα την ευκαιρία να τη δοκιμάσει, μιας και το preview program για το xCloud θα ξεκινήσει μέσα στον Οκτώβριο.

Οι σχετικές εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει και υπάρχουν κάποιοι περιορισμοί που θα πρέπει να έχετε υπόψη. Πρώτα απ' όλα το preview program θα είναι διαθέσιμο μόνο σε Ηνωμένες Πολιτείες, Ηνωμένο Βασίλειο και Ν. Κορέα. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να διαθέτουν συσκευή με λειτουργικό Android 6.0 ή ανώτερο, λογαριασμό στη Microsoft, Xbox One controller με Bluetooth και ασύρματη σύνδεση στο Internet.


Τα παιχνίδια που θα μπορέσετε να δοκιμάσετε είναι τα Halo 5: Guardians, Gears 5, Killer Instinct και Sea of Thieves. Δεν απαιτείτε να έχετε αγοράσει κάποιο από τα παραπάνω παιχνίδια. Από πλευράς μας θα σας ενημερώσουμε άμεσα όταν ανακοινωθεί η ακριβής ημερομηνία έναρξης της δοκιμαστικής περιόδου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*